Kontorshotell Kyrkogatan

Kontorshotell på Kyrkogatan är valet för dig som trivs och verkar i centrala Göteborg.

Läget är trivsamt, på en sparsamt trafikerad gata i skuggan av Domkyrkan. Det är gångavstånd till så gott som allt. Här blandas moderna planlösningar med klassisk 1800-talscharm. Du ges den unika möjligheten att anordna möten i en vacker, uppvärmd innergård. Välkommen till ett kontorshotell med kvalitet och hjärta.

En ljus kreativ miljö på kontorshotell kyrkogatan

Kontorshotellet Kyrkogatan breder ut sig över tre våningar i en vacker 1800-talsbyggnad.  Det är högt i tak, spröjsade stora fönster, vackra innerdörrar och stuckatur.

Ljuset är viktigt för oss nordbor. Alla rum är avdelade med glasväggar och ni kan njuta av den utsikt man kan förvänta sig på kontorshotell i Göteborg. Ljuset och öppenheten förmedlar en stämning av energi och aktivitet. Genom glasväggarna kan alla le och nicka till sina med gäster. Samtidigt kan alla stänga om sig och få ostördhet. Rummen hyrs ut fullt möblerade och städas en gång per vecka.

Allmänna utrymmen som förväntas på vårt företagshotell

Hyresgäster disponerar ett mötesrum och ett kök med alla faciliteter. Innergården är ombyggd till en inglasad yta för samvaro. Innergården är uppvärmd hela året och lämpar sig väl för kundträffar och avspända luncher med kollegor. Varje våning har toalett och garderob.

Trevliga luncher vid vårt Kontorshotell på kyrkogatan

Utanför porten till vårt kontorshotell erbjuds en uppsjö av matställen. Om du till exempel är sugen på att slinka in hos grannen väntar där en fransk bistro med vällagad mat. Längre ner på gatan finns en härlig espressobar där det alltid luktar ljuvligt. Eller varför inte hämta med dig en fräsch Meze-tallrik och äta på innergården? Få kontorshotell i Göteborg har ett sådant serviceutbud utanför dörren som vi har!

Variation förnöjer

På vårt centralt belägna kontorshotell verkar hyresgäster från olika branscher och varierande storlek på företag. Då vi har mindre rum som passar utmärkt för en person upp till rum avsedda för fem personer finns det något för alla. Hos oss hittar du t.ex. IT-företag, retailföretag och duktiga konsulter inom olika områden.

Upplev gemenskapen på vårt kontorshotell

Vi vill vara det trevligaste kontorshotellet i Göteborg därför bjuds det in till gemensamma frukostar, luncher och fika emellanåt (när inte pandemin sätter stopp för det) vilka brukar vara uppskattade av hyresgästerna. Det finns även själv möjlighet att bjuda in till föreläsningar, work shops eller liknande.

Förvaltare Karolina Lindberg finns alltid tillgänglig och ser till att den höga servicenivån upprätthålls.

Låter det intressant? Slå en signal till Karolina på 031-7997878 eller skicka ett mail på hej@tokali.se för mer info. Du är alltid välkommen på en visning!

Adress:

Kyrkogatan 30
411 15  Göteborg
www.kontorshotellkyrkogatan.se
Hitta hit med Google Maps

Boka en visning

Tokali AB
Kyrkogatan 30
411 15 Göteborg