Kontorshotell Triangeln

Personligt kontorshotell i Kålltorp

Triangeln är ett trevligt kontorshotell beläget i ett tryggt bostadsområde tio minuter från centrala Göteborg. Triangeln är ett bra val för dig som använder bilen i jobbet. Parkera i anslutning till entrén och ta dig ut på E20 på några minuter, utan att passera vägtullarna. Även om du inte kör bil kommer du att trivas på Triangeln. Det är det lilla kontorshotellet med den stora arbetsplatsens service.

En möjlighet för företagare

Arbetar du hemma? Har du ett eget företag? Representerar du ett etablerat företag som behöver en filial i Göteborg? Kontorshotellet Triangeln erbjuder all service du kan önska av en större arbetsplats. Men det räcker att hyra ett enda rum för ta del av både bekvämligheter och trevliga kollegor.

Flexibelt och vänligt

Det mesta du kan önska ingår i hyran. Våra rum är fullt möblerade. Det är bara att ta med datorn och köra igång. Genom att slopa bemannad entré kan vi hålla priserna nere. Förvaltare Karolina Lindberg finns på plats under veckan och ser till att servicen upprätthålls. Som hyresgäst disponerar du konferensrum, internet via fiber och en rad andra faciliteter. Det finns alltid kravmärkt kaffe!

Låter det intressant? Slå en signal till Karolina på 031-799 78 78 eller skicka ett mail på hej@tokali.se för mer info. Du är alltid välkommen på en visning!

Adress:

Ättehögsgatan 8 A-B
416 74 Göteborg

Hitta hit med Google Street View

Boka en visning

Tokali AB
Kyrkogatan 30
411 15 Göteborg