Kontorshotell Kungsporten

Kontorshotellet i Billdal

Det vilar ett lugn över Kontorshotell Kungsporten i Billdal. Men i de trivsamma kontoren, fjärran från innerstadens stress, finner du härlig energi och många spännande affärsverksamheter. Kontorshotell Kungsporten är ett prisvärt alternativ för näringar av skiftande slag. Företagare från bland annat Kullavik, Särö och Billdal trivs och verkar här sedan 27 år tillbaka. När flyttar du in i vår företagsoas?

Lätt att nå, lätt att fastna för

Kungsporten ligger i anslutning till Säröleden, men släpper inte in buller från motorvägen. Området har hög servicenivå med lunchrestauranger, bensinstation, mataffär, olika delikatesser, gym och apotek. Samtidigt finns möjlighet att ta en inspirerande promenad i närliggande grönområden – eller varför inte ned till havet?

Nyrenoverat

Kontoren hyrs ut möblerade. Det finns plats för en till fyra personer per rum. I entrén finns ett nyrenoverat, kreativt utrymme för informella kundmöten och samtal. Priserna ligger från 4 200 sek per månad och rum, beroende på storlek. I priset ingår förutom schysst kaffe och härliga hotellkompisar till exempel internet, kopiator och tillgång till konferensrum.

Karolina finns antingen på plats eller ett samtal bort och upprätthåller en hög servicenivå.

Låter det intressant? Slå en signal till Karolina på 031-799 7878 eller skicka ett mail på hej@tokali.se för mer info. Du är alltid varmt välkommen förbi!

Adress

Kungsporten 4A
427 50 Billdal
Hitta hit med Google Street View

Boka en visning

Tokali AB
Kyrkogatan 30
411 15 Göteborg